Nieuws

Sánchez arriveert vol ambitie bij Ajax: 'Alles doen voor Champions League-finale'

Sánchez arriveert vol ambitie bij Ajax: 'Alles doen voor Champions League-finale'

07-08-2022 17:33

Ajax heeft met Jorge Sánchez zo goed als zeker de gewenste rechtsback binnen. De van Club América overkomende Mexicaan komt in ieder geval met grote ambities richting Amsterdam.

"We willen wederom kampioen worden", aldus de Mexicaans international tegenover ESPN. "Ze zijn heel vaak kampioen geworden en doen altijd mee om de prijzen. De laatste jaren hebben ze het goed gedaan in de Champions League. Ze hebben de finale net niet gehaald een paar jaar terug", doelt Sánchez op de uitstekende campagne in het miljardenbal in 2018/2019, toen Tottenham Hotspurs uiteindelijk in de halve finale te sterk was.

De Mexicaan is ambitieus en op de hoogte van de historie van de Amsterdammers. "Ik ga er alles aan doen om de Champions League-finale te bereiken, nóg vaker de Eredivisie winnen en geschiedenis te schrijven. Een club als Ajax deed dat al vaker", aldus de verdediger.

Ajax betaalt naar verluidt vijf miljoen euro exclusief een half miljoen aan bonussen voor de rechtsback. Sánchez tekent tot medio 2027 bij de Amsterdammers.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!