Nieuws

'Miljoenenbod op Schouten: middenvelder kan stap maken binnen de Serie A'

'Miljoenenbod op Schouten: middenvelder kan stap maken binnen de Serie A'

04-08-2022 18:12

Jerdy Schouten kan de overstap maken naar Torino. De club uit Turijn zou een miljoenenbod hebben neergelegd bij zijn werkgever Bologna, meldt CalcioMercato.

Er zou negen miljoen zijn geboden op Schouten, die nog tot 2024 vast ligt bij Bologna. De Noord-Italiaanse club zou zijn contract graag open willen breken. Naast Torino zouden er volgens het Italiaanse medium ook Franse, Duitse en Engelse clubs geïnteresseerd zijn. Naar verluidt zou Bologna twaalf miljoen euro willen ontvangen voor de Nederlander.

Torino zal alles op alles moeten zetten om Schouten los te weken bij zijn club. Giovanni Sartori, de nieuwe technisch directeur van Bologna, heeft de controlerende middenvelder hoog zitten. Dat werd al duidelijk in zijn tijd bij Atalanta, waarin hij hem graag naar Bergamo had gehaald. Een tweede factor die een overgang zal bemoeilijken is dat Bologna al een aantal sterkhouders heeft laten gaan. Schouten zal daarom niet zo makkelijk van de hand worden gedaan.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!