Nieuws

'Head of Performance' van Heracles naar Buijs' Mechelen: 'Heel compleet profiel'

'Head of Performance' van Heracles naar Buijs' Mechelen: 'Heel compleet profiel'

04-08-2022 14:43

KV Mechelen en hoofdtrainer Danny Buijs versterken de technische staf met een nieuw lid. De Belgen halen Colin de Graaf als Head of Performance op bij Heracles Almelo.

De Graaf vertrekt per direct uit Almelo en sluit zich aan bij de staf van Buijs en co. "Is het goed voor de speler, maakt het hem beter en speelt hij daardoor beter, dan doen we dat", aldus de 29-jarige De Graaf. "We werken met jonge mensen die ik wil begeleiden in alles wat hen beter kan maken op het veld. Voeding, slaap, revalidatie, kracht, noem maar op."

"Met Colin hebben we een heel compleet profiel aangetrokken", aldus sportief directeur Tom Caluwé op de clubsite van de Belgen. "Hij zal mee de lijnen uitzetten om de spelers nog beter individueel op te volgen op fysiek vlak. Daarnaast rollen we alles wat op het veld gebeurt nog verder uit naar het lifestyle-gedeelte van de spelers."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!