Breaking news

Helemaal rond: Feyenoord haalt López binnen en lost hoofdpijndossier op

Helemaal rond: Feyenoord haalt López binnen en lost hoofdpijndossier op

08-08-2022 22:27 Laatste update: 22:36

Feyenoord heeft eindelijk zijn gewenste linksback in huis gehaald. De Rotterdammers versterken zich met Marcos López, die overkomt van het San José Earthquakes uit de MLS. De Peruviaan tekent een contract tot medio 2026 in De Kuip.

Daarmee heeft Feyenoord een deel van de vijftien miljoen euro dat het voor Tyrell Malacia kreeg geherinvesteerd. Naar verluidt betaalt de Stadionclub tussen de één en twee miljoen euro voor López, die nog maar een contract voor een half jaar had bij San José.

López door de club uit de Verenigde Staten uit zijn geboorteland opgepikt in 2019. Daar speelde hij voor Sporting Cristal. In totaal speelde hij al 96 wedstrijden op clubniveau en ook voor het nationale elftal van Peru heeft de verdediger met twintig caps al aardig wat ervaring opgedaan.

Het is nog niet helemaal duidelijk of López direct voor de basis van Feyenoord is aangetrokken. Trainer Arne Slot benadrukte meermaals dat hij op zoek is naar twee linksbacks. Eén ding staat vast, de verdediger zal het moeten gaan uitvechten met de aankoop die nog in het verschiet ligt.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

No Poll