Nieuws

Antwerp nog niet verlost van 'enfent terrible' dat afziet van medische keuring

Antwerp nog niet verlost van 'enfent terrible' dat afziet van medische keuring

02-08-2022 09:10 Laatste update: 09:17

Royal Antwerp is nog niet van Didier Lamkel Zé af. Het ‘enfent terrible’ uit Kameroen stond op het punt om de club van directeur Marc Overmars en trainer Mark van Bommel in te ruilen voor het Omonia Nicosia uit Cyprus, maar daar is op het laatste moment verandering in gekomen, meldt Voetbal International.

Lamkel Zé beschikt zeker over voetbaltalent, maar daarnaast ook over een flinke dosis rebellerigheid. De Kameroener kwam bijvoorbeeld een keer met een shirt van rivaal Anderlecht op de training aankakken, staat bekend om ruzies en kreeg genoeg veelbesproken rode kaarten.

Antwerp dacht dus eindelijk van Lamkel Zé te zijn verlost, maar dat moet nog even op zich laten wachten. De 25-jarige linksbuiten weigerde op het laatste moment om zijn medische keuring af te leggen omdat Ferencváros zich nog voor hem meldde. Hij ziet meer heil in een overgang naar Hongarije en dus lijkt de transfer naar Cyprus van de baan.  

Dat geeft Omonia Nicosia reden om naar de FIFA te stappen. De twee partijen hadden namelijk al een overeenkomst bereikt en zelfs de contracten tussen de clubs en de speler waren al voorzien van een handtekening.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!