Nieuws

Kuyt geeft hoog op over nieuwste aanwinst: 'Hij is voor mij een erg groot talent'

Kuyt geeft hoog op over nieuwste aanwinst: 'Hij is voor mij een erg groot talent'

29-07-2022 12:25

Dirk Kuyt ontvangt Denzell Hall met open armen bij ADO Den Haag. De Residentieclub gaat voor één seizoen met de rechtsback van Feyenoord aan de haal.

Het is niet de eerste keer dat Kuyt de 21-jarige Hall onder zijn hoede krijgt. "Ik heb twee jaar met hem samengewerkt bij Feyenoord O19. Hij is in mijn optiek één van de toptalenten, net als Kokcü, Geertruida en Hendriks”, geeft de Katwijker hoog op over zijn nieuwste aanwinst tegenover Omroep West.

“Hij is voor mij een enorm talent”, vervolgt Kuyt. “Hij is een rechtsback die het in zich heeft om op te komen, snelheid heeft en de hele rechterflank kan bedienen. Maar hij heeft ook het vermogen om weer terug te schakelen."

De ADO-trainer ziet in Hall een speler is die zowel aanvallende als verdedigende kwaliteiten heeft. "Als hem wordt gevraagd om een technische buitenspeler met snelheid uit te schakelen, dan doet hij dat ook voor je. Ik ben erg blij met hem", besluit Kuyt.

Hall heeft nog een contrat tot medio 2024 bij Feyenoord, waar hij de concurrentiestrijd aan had moeten gaan met Lutsharell Geertruida, Marcus Pedersen en Memihrel Benita.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!