Transfernieuws

Suárez keert terug bij jeugdliefde: 'Onmogelijk om het aanbod af te wijzen'

Suárez keert terug bij jeugdliefde: 'Onmogelijk om het aanbod af te wijzen'

26-07-2022 22:20 Laatste update: 22:23

Luis Suárez keert terug bij zijn jeugdliefde Nacional, maakt de Uruguayaanse spits bekend via social media. De ex-Ajacied heeft na vier weken besloten om zijn carrière te vervolgen in zijn vaderland.

Suárez maakte woensdagavond het grote nieuws wereldkundig. De 35-jarige aanvalsleider keert na 17 jaar terug op het oude nest. In 2005 verliet de Uruguayaan Nacional na 34 wedstrijden waarin hij twaalf keer trefzeker was. Hij maakte toentertijd de keuze voor een transfer naar Nederland en streek neer bij FC Groningen. Via Ajax, Liverpool en Barcelona kwam Suárez tercht bij Atlético Madrid, waar zijn contract dit jaar afliep. 

"Ik heb nu een voorakkoord bereikt om me bij Nacional aan te sluiten, het was voor mij onmogelijk om het aanbod af te wijzen. Ik hoop dat de laatste details snel in orde worden gemaakt, zodat de deal officieel beklonken kan worden", zegt Suárez in een video op Twitter.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!