Nieuws

Wijndal: 'Ik wilde altijd al naar Ajax, de beste club voor mijn ontwikkeling'

Wijndal: 'Ik wilde altijd al naar Ajax, de beste club voor mijn ontwikkeling'

23-07-2022 14:43

Owen Wijndal laat in een interview met AjaxLife weten dat hij altijd al de overstap naar Amsterdam heeft willen maken. De linksback merkt ook op dat het niveau een stukje hoger ligt bij de landskampioen.

Wijndal verruilde deze zomer AZ voor Ajax en heeft het naar zijn zin bij de Amsterdammers. "Ik wilde altijd al naar Ajax. Ik heb in mijn hoofd een stappenplan en daarin is Ajax gewoon de beste vervolgstap na AZ. Ik denk dat dit echt de beste club is voor mijn ontwikkeling en om prijzen te kunnen winnen. Bij AZ konden we al een heel goed positiespel spelen, maar hier is denk ik toch echt iets meer kwaliteit. Hier heb je zeker 22 man die met het niveau meekunnen. Iedereen is hier gewoon een stuk beter op elkaar ingespeeld."

Wijndal heeft doelen in zijn hoofd en weet wanneer hij tevreden is met zijn debuutsjaar. "Sowieso als ik heel veel speel en laat zien hoe goed ik ben. Misschien kennen nog niet alle supporters mij goed genoeg. Het is in ieder geval gewoon lekker om met dit soort jongens te voetballen. Ik kan niet wachten om prijzen te winnen en voor het echie te gaan spelen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!