Nieuws

Afwezig PSV-kwartet lijkt Monaco te gaan halen, Braziliaans duo niet

Afwezig PSV-kwartet lijkt Monaco te gaan halen, Braziliaans duo niet

19-07-2022 09:02 Laatste update: 09:12

PSV hoorde maandag dat AS Monaco de eerste horde wordt om de Champions League te halen. De Eindhovenaren zullen die horde wel moeten nemen zonder de twee Brazilianen: André Ramalho en Mauro Júnior lijken de eerste wedstrijd niet te gaan halen.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Het tweetal zit al sinds de start van de voorbereiding in de lappenmand. Hoofdtrainer Ruud van Nistelrooij mist het Zuid-Amerikaanse duo ook al tegen Villarreal CF en sprak toen al van ‘personeelstekort’. Dat lijkt nog even door te blijven etteren, ook tegen Monaco zullen de nodige verdedigers afwezig zijn. 

Naast Ramalho en Mauro Júnior waren Erick Gutiérrez, Cody Gakpo, Philipp Mwene en Guus Til er ook nog niet bij afgelopen zaterdag. Naar verwachting van het ED zullen zij het begin van het tweeluik met de Monegasken wel gaan halen.

PSV zal zich toch eerst nog op drie andere wedstrijden moeten gaan richten. Dinsdagavond staat het duel in de Lichtstadderby tegen FC Eindhoven op het programma, waarna Real Betis de laatste testkees is voor het duel om de Johan Cruijff Schaal met Ajax. Op 30 juli wordt er om die prijs gestreden in de Johan Cruijff Arena.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!