Nieuws

Zaakwaarnemer van De Ligt bevestigt transfer naar Bayern: Het gaat gebeuren

Zaakwaarnemer van De Ligt bevestigt transfer naar Bayern: "Het gaat gebeuren"

18-07-2022 19:38 Laatste update: 19:38

Matthijs de Ligt gaat de overstap maken naar Bayern München. De zaakwaarnemer van de verdediger bevestigde dat in gesprek met Sport Italia.

Rafaela Pimenta nam na het overlijden van Mino Raioloa de touwtjes in handen in de zaken van Matthijs de Ligt en Paul Pogba. Over de transfer van de Oranje-international naar Bayern is ze erg duidelijk. "Het gaat gebeuren. De Ligt is blij en Pogba is ook blij. We zijn Juventus enorm dankbaar. Directeuren Maurizio Arrivabene en Federico Cherubine hebben geweldig werk geleverd. Alles is perfect."

Ajax verkocht De Ligt in 2019 voor 75 miljoen euro aan Juventus, dat nu een transfersom van zeventig miljoen euro ontvangt. Dat bedrag kan met eventuele bonussen nog oplopen tot tachtig miljoen euro. De centrale verdediger laat De Oude Dame na drie seizoenen achter en tekent voor vijf jaar bij de Duitse kampioen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!