Nieuws

'Puig mag weg bij FC Barcelona en kan verrassende stap maken naar club van Pique'

'Puig mag weg bij FC Barcelona en kan verrassende stap maken naar club van Pique'

18-07-2022 19:21

Riqui Puig mag vertrekken bij FC Barcelona en gaat mogelijk een verrassende stap maken. De middenvelder kan zijn loopbaan vervolgen bij FC Andorra, dat actief is in de Segunda División.

Dat meldt Mundo Deportivo. Puig heeft bij Barça geen uitzicht op speelminuten en heeft daarom toestemming gekregen om verder te kijken. FC Andorra heeft vernomen dat de 22-jarige Spanjaard graag zijn carrière voortzet in zijn thuisland en daarom waagt de laagvlieger een poging. Zijn teamgenoot Gerard Piqué is eigenaar van de club, die het afgelopen seizoen wist te promoveren.

"Als Puig lekker wil voetballen pak ik de fiets, ga ik naar Barcelona en neem ik hem mee naar Andorra", zou trainer Eder Sarabia hebben gezegd. Puig beschikt bij Barça nog over een eenjarig contract en is niet met de selectie afgereisd naar de Verenigde Staten, waar een trainingskamp wordt gehouden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!