Nieuws

De Gea onder de indruk van Ten Hag: 'Ik denk dat dit is wat we nodig hebben'

De Gea onder de indruk van Ten Hag: 'Ik denk dat dit is wat we nodig hebben'

14-07-2022 17:13

David de Gea is lovend over zijn nieuwe manager Erik ten Hag. De Spaanse sluitpost laat weten dat de voormalig oefenmeester van Ajax druk bezig is om vaste patronen in de ploeg te slijpen.

Volgens De Gea is de hand van Ten Hag nu al goed zichtbaar. "De manager weet 100 procent wat hij wil", vertelt de Spanjaard op de clubsite van Manchester United. "Hij weet hoe hij wil spelen. Hij geeft veel informatie aan het team, probeert details te geven en heeft een aantal regels binnen en buiten het veld. Ik denk dat dit is wat we nodig hebben om goed te kunnen renderen op het veld."

"Ik denk dat het hele team heel hard werkt", vervolgt De Gea. "Het zijn zeer intense sessies met de manager. Hij weet heel duidelijk wat hij wil voor het team en er is veel informatie te verwerken aan het begin", maar dat hoort erbij volgens de sluitpost. "Het zijn zeer intensieve trainingen en iedereen is gefocust op voetbal. Ik heb het gevoel dat ik geweldige dingen heb gezien."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!