Nieuws

Ars geheimzinnig: 'Voor speciale spelers kunnen we iets extra's doen'

Ars geheimzinnig: 'Voor speciale spelers kunnen we iets extra's doen'

13-07-2022 16:58

Fortuna Sittard maakt een opvallende transferperiode door. De Limburgers roeren zich flink op de transfermarkt en lieten met het aantrekken van Burak Yilmaz al menig mond openvallen. Dat zou zomaar nog eens kunnen gebeuren.

Naast het aantrekken van Yilmaz was Fortuna ook in de markt voor Silvester van der Water en Michel Vlap, beide geen goedkope spelers. Dat kunnen de geel-groenen zich permitteren, aangezien softwarebedrijf Azerion de club omhoog wil helpen. "Daarnaast hebben we Zian Flemming verkocht en is het contract van Ben Rienstra ontbonden", voegt technisch directeur Sjoerd Ars toe tegenover Voetbal International. "Voor speciale spelers kunnen we financieel iets extra's doen."

Het heeft er alle schijn van dat Fortuna wel eens zou kunnen gaan verrassen in het aankomende seizoen. Daar wil Ars alleen niets van weten. "We liggen redelijk op schema, maar bescheidenheid is gepast", stelt de directeur. "Handhaving zal ook komend seizoen de eerste doelstelling zijn. Hopelijk kunnen we die wel snel overboord mikken."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!