Nieuws

In kannen en kruiken: Maher laat Utrecht achter zich en vertrekt naar Saudi-Arabië

In kannen en kruiken: Maher laat Utrecht achter zich en vertrekt naar Saudi-Arabië

11-07-2022 13:44

Adam Maher verlaat definitief FC Utrecht voor Damac FC. De Saudische club betaalt 1,8 miljoen euro aan de Domstedelingen.

De vijfvoudig Oranje-international speelde uiteindelijk 91 duels voor de Utrechter. "Wij hebben Adam te kennen gegeven dat we hem vanwege zijn voetballende kwaliteiten graag bij onze selectie wilden houden, maar ook aangegeven dat we bereid waren mee te werken aan een vertrek in het geval er een passend bod op hem zou worden uitgebracht", aldus technisch directeur Jordy Zuidam tegenover de clubkanalen.

Uiteindelijk kwam er dus een Saudisch bod van Damac naar de Domstad. Maher stond welwillend tegenover een vertrek naar Saudi-Arabië. "Na drie seizoenen in Utrecht, en vijf jaargangen in de Eredivisie sinds hij in 2017 vanuit het Turkse Osmanlispor bij PSV terugkeerde, stond Adam open voor een nieuw buitenlands avontuur", aldus Zuidam. "We wensen Adam veel succes in Saoedi-Arabië en bedanken hem voor zijn inzet voor FC Utrecht."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!