Transfernieuws

'AC Milan bereidt bod voor op De Ketelaere, ook gesprekken met Ziyech gaande'

'AC Milan bereidt bod voor op De Ketelaere, ook gesprekken met Ziyech gaande'

08-07-2022 07:13 Laatste update: 07:19

AC Milan hoopt zich binnenkort te verzekeren van de diensten van Hakim Ziyech en Charles de Ketelaere. De Marokkaan mag weg bij Chelsea, terwijl de Italianen een tweede bod op het Club Brugge-talent voorbereiden.

Dat meldt de doorgaans goed ingevoerde Fabrizio Romano. Volgens de journalist is AC Milan druk bezig met de komst van het duo. Op De Ketelaere zal binnenkort een officieel bod worden uitgebracht, nadat de Italianen hebben gesproken met zijn zaakwaarnemer over een contractvoorstel. Ook met Chelsea is de Serie A-grootmacht in gesprek. De Londernaren zijn bereidt om Ziyech te laten gaan en zelf wil de middenvelder de stap graag maken.

Het duo geldt als topprioriteit voor I Rossoneri. Ziyech maakte in 2020 de overstap van Ajax naar Londen voor zo’n veertig miljoen euro. Sindsdien wist de spelverdeler nog niet te overtuigen bij Chelsea. De technicus heeft nog een contract tot medio 2025, waardoor Milan een geldbedrag voor de Marokkaan neer zal moeten tellen.

De Ketelaere is sinds 2019 speler van de hoofdmacht van Club Brugge. Inmiddels is het Belgische talent een onbetwiste basisspeler bij de Bruggelingen. Milan bracht eerder een bod uit van twintig miljoen op de 21-jarige aanvaller. Dat werd door Brugge resoluut naar de prullenbak verwezen. De Ketelaere heeft nog een contract tot medio 2024 in België. Ondertussen zou Leeds United op het vinkentouw zitten voor de Belgisch international.   

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!