Nieuws

Rashford onder de indruk van Ten Hag: 'Hij is op het veld erg gedetailleerd bezig'

Rashford onder de indruk van Ten Hag: 'Hij is op het veld erg gedetailleerd bezig'

03-07-2022 17:16 Laatste update: 17:17

Erik ten Hag maakt een hele goede indruk op Marcus Rashford. De manager van Manchester United is deze week begonnen aan de voorbereiding bij zijn nieuwe club.

Rashford voelt dat er sinds de komst van Ten Hag een frisse wind is gaan waaien bij United. "We gaan zeker positief de voorbereiding in", vertelt hij op de clubsite. "Het gaat één om de principes duidelijk te krijgen hoe Erik wil gaan spelen en twee om ervan te genieten. Het gaat om nieuwe tactieken, frisse ideeën en een nieuwe persoonlijkheid die zijn toegevoegd aan het team. We moeten onszelf wel de tijd gunnen om ons eigen te maken hoe hij ons wil laten spelen en dat het natuurlijk gaat aanvoelen."

Rashford is de afgelopen week onder de indruk geraakt van Ten Hag. "Dat is zeker het geval. Hij is op het veld erg gedetailleerd bezig en zelfs ook met de regels van elk spelletje. We kijken er dan ook naar uit om met hem te werken en onszelf te blijven verbeteren. Want dat is het belangrijkste voor ons allemaal."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!