Nieuws

'Til staat al twee jaar op de lijstjes van PSV, maar de club pakte nooit door'

'Til staat al twee jaar op de lijstjes van PSV, maar de club pakte nooit door'

02-07-2022 10:58

Het was Feyenoord dat Guus Til afgelopen seizoen aan zich wist te binden, maar het had niet veel gescheeld of PSV had een poging gewaagd. Volgens het Eindhovens Dagblad staat de scorende middenvelder al twee jaar op de lijstjes van de Eindhovenaren, maar die besloten nooit om door te pakken.

PSV is lekker bezig op de transfermarkt. Walter Benitez, Ki-Jana Hoever, Boy Waterman en Xavi Simons werden al getekend en ook Luuk de Jong lijkt naar zich bij de selectie van trainer Ruud van Nistelrooij te voegen. Naar verwachting gaan de Brabanders geen moeite doen om Til naar het Philips Stadion te halen, maar naar verwachting zal er nog wel één middenvelder gaan tekenen.

Til heeft de keuze uit meerdere mogelijkheden in Europa. Een verblijf bij Feyenoord behoort nog altijd tot de mogelijkheden, maar ook Royal Antwerp FC is concreet voor de Nederlander. De middenvelder heeft zijn keuze nog niet gemaakt.

Daarnaast is PSV nog in de race om Marlon van Shakthar Donetsk. Naar verluidt zal een transfer alleen ‘heel moeilijk’ gaan worden, klinkt het.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!