Nieuws

Opsteker voor Feyenoord: Stengs keert terug op training na langdurige knieblessure

Opsteker voor Feyenoord: Stengs keert terug op training na langdurige knieblessure

27 maart - 12:41

Calvin Stengs is weer teruggekeerd op het trainingsveld bij Feyenoord, zo blijkt uit beelden van 1908.nl. De aanvallende middenvelder werd na de interlandperiode terugverwacht en die voorspelling is helemaal uitgekomen.

Eind februari liep Stengs een knieblessure op in de halve finale van de KNVB-beker met FC Groningen. De creatieveling werd aan het eind van het duel met een twee-benen-klem naar de grond gehaald door Marvin Peersman, waarna hij in tranen het veld af moest. Gelukkig bleek al snel dat de schade mee zou vallen voor Stengs en dat hij na de interlandperiode terug zou keren.

Dat is nu gebeurd. Op de foto is te zien dat Stengs, zonder zijn kenmerkende vlechten in het haar, weer deelneemt aan de training en dat onder het toeziend oog van Arne Slot.

Aankomende zondag wacht voor Feyenoord het thuisduel met FC Utrecht. Of Stengs bij de wedstrijdselectie zal zitten, moet nog blijken. Daar zal naar verwachting in de loop van de week meer over bekend worden gemaakt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!