Nieuws

Deze stafleden gaan met Arne Slot mee van Feyenoord naar Liverpool

Deze stafleden gaan met Arne Slot mee van Feyenoord naar Liverpool

27 april - 07:19

Arne Slot is hard onderweg naar Liverpool en de verwachting is dat dit weekend nog de deal wordt beklonken, maar de trainer van Feyenoord zal niet in zijn eentje richting Anfield vertrekken. Welke stafleden gaan er mee met de gewilde oefenmeester? VoetbalNieuws.nl vertelt het je. 

Deze stafleden gaat met Slot mee naar Liverpool

Volgens het Algemeen Dagblad is het bijna zover: Feyenoord en Liverpool zijn zo goed als akkoord over Slot. De trainer neemt drie stafleden mee volgens de krant: performancecoach Ruben Peeters en assistenten Etienne Reijnen en Sipke Hulshoff verlaten de Nederlandse bodem om zich op Anfield op de kaart te zetten. Hulshoff moet wel zijn dienst uitzitten als assistent van bondscoach Ronald Koeman en gaat eerst nog naar Duitsland om het EK met Oranje af te werken.

Slot maakte de afgelopen seizoenen indruk bij Feyenoord. Na een sterke periode bij AZ ging het in Rotterdam nog beter en werd Slot het afgelopen seizoen landskampioen met zijn ploeg. Dit seizoen moet Slot genoegen nemen met de KNVB Beker en een tweede plek, wat nog altijd recht geeft op een direct ticket voor Champions League-voetbal.