Nieuws

Waar en hoe laat wordt Brugge - Fiorentina in de Conference League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Brugge - Fiorentina in de Conference League uitgezonden?

8 mei - 08:20

De spanning stijgt in de Conference League waar Club Brugge thuis de krachten meet met Fiorentina in de terugwedstrijd van de halve finale. De eerste ontmoeting was een waar spektakel en de fans kunnen een intense wedstrijd verwachten. Waar en hoe laat wordt deze cruciale wedstrijd uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Live Club Brugge - Fiorentina kijken

De heenwedstrijd in Florence was een rollercoaster van emoties, met Fiorentina die in de 91ste minuut via M'Bala Nzola de winnende treffer scoorde, eindigend in een 3-2 overwinning. Club Brugge speelde echter gedurende een halfuur met tien man na een snelle tweede gele kaart voor Raphael Onyedika, die dacht dat hij slechts zijn eerste gele kaart van de wedstrijd ontving.

In de Belgische competitie verstevigde Club Brugge afgelopen weekend hun koppositie met een belangrijke overwinning op Royal Antwerp, terwijl hun concurrenten punten lieten liggen. Aan de andere kant van het spectrum ondervond Fiorentina tegenslag in hun strijd voor Europees voetbal, met een 2-1 nederlaag bij Hellas Verona.

Op welke zender is Club Brugge - Fiorentina te zien?

Club Brugge - Fiorentina begint woensdag 8 mei om 18.45 uur. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op ESPN 1. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!