De laatste momenten van Klopp bij Liverpool: lange omhelzing met Van Dijk

19 mei om 19:40

Jürgen Klopp heeft afgezwaaid bij Liverpool. In zijn laatste wedstrijd als manager van The Reds pakte Liverpool de drie punten tegen Wolverhamtpon Wanderers. Na afloop volgde een innige omhelzing met aanvoerder Virgil van Dijk.

Met een grote glimlach op zijn gezicht ging Klopp al zijn stafleden en zijn spelers langs na het laatste fluitsignaal. Liverpool won met 2-0 van Wolves, dankzij treffers van Alexis Mac Allister en Jarell Quansah. Wel moest Wolverhampton lang met tien man spelen. Al vroeg in de wedstrijd pakte Nelson Semedo direct rood na ingrijpen van de VAR.

Hoewel alle omhelsingen met spelers slechts kort waren, duurde die met aanvoerder Van Dijk wat langer. De Nederlander kon zelf ook zijn emoties moeilijk in bedwang houden en had wat langer nodig met Klopp. Met een grote glimlach accepteerde de Duitser die knuffel.

Al voor het einde van de wedstrijd stond Klopp in het zonnetje. De Liverpool-fans zongen hem uitgebreid toe en dat al ver voor het laatste fluitsignaal. In totaal zat hij 489 wedstrijden op de bank bij The Reds. In de Premier League eindigde Liverpool mede dankzij de laatste drie punten van het seizoen derde met 82 punten.

Klopp wordt uitgebreid toegezongen:

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!