Ajax-beul Moura krijgt in Brazilië vraag over Ajax: 'Dat is voetbal hè'

8 mei - 09:10

Lucas Moura is nog altijd lovend over het Ajax wat hij met een hattrick uitschakelde in de halve finale van de Champions League. De Braziliaan vond het voetbal van de Amsterdammers toen geweldig. Gevraagd over het huidige Ajax reageert de aanvaller nuchter.

"Het is moeilijk daarover iets te zeggen", begint Moura zijn interview als hem gevraagd wordt over Ajax. "Het was een geweldig team. De verassing van het Champions League-seizoen en tevens de favoriet in die wedstrijd. Ze hadden Juventus en Real Madrid uitgeschakeld en van ons in London gewonnen. Ze speelden heel mooi voetbal. Veel balbezit, veel acties en veel snelle spelers. Een evenwichtig en goed getraind team. Wat er nu is gebeurd, dat was god. Het is niet uit te leggen en ik heb er geen woorden voor. Dat is voetbal hè."

Wil jij op de hoogte blijven van al het grote voetbalnieuws? Dan is de VoetbalNieuws-app perfect voor jou! Download hier de app uit de Play Store en klik hier voor de App Store. Al het grote nieuws direct op je telefoon!