Reactie

Dit zegt De Ligt over een eventuele zomerse transfer en zijn toekomst bij Bayern

Dit zegt De Ligt over een eventuele zomerse transfer en zijn toekomst bij Bayern

27 maart - 12:30

De toekomst van Matthijs de Ligt bij Bayern München houdt de gemoederen bezig in Duitsland, maar de speler zelf maakt een eind aan alle speculaties. De Oranje-international heeft uitgesproken graag in München te willen blijven.

De Ligt speelde het eerste deel van het seizoen zelden de negentig minuten, maar heeft de laatste wedstrijden zijn plek in de basis gevonden. In de Duitse media verscheen destijds dat de verdediger ontevreden zou zijn met zijn rol, al lijkt daar nu geen sprake meer van te zijn. De rechtspoot blikte in gesprek met de Duitse tak van SkySports al even vooruit op de komende transferperiode en zijn toekomst in Beieren.

"Nee, ik ben heel gelukkig bij Bayern", begint De Ligt nadat hem werd gevraagd of hij aan een transfer denkt. "De club en de fans hebben me een hoop liefde gegeven. Ik voel me voldaan nu en hopelijk kunnen we dit seizoen nog een aantal goede wedstrijden spelen", klinkt het.

De Ligt, die ooit voor 67 miljoen euro werd aangetrokken door Bayern, kan nog een mooi slot van het seizoen tegemoet gaan. Met een achterstand van tien punten op Bayer Leverkusen lijkt de Duitse landstitel buiten bereik, maar in de Champions League is Der Rekordmeister nog actief. Arsenal wacht in de kwartfinales van het miljardenbal. Ook het EK met Oranje is een reëel scenario voor De Ligt

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!