Nieuws

'Van de Beek en Frankfurt weer uit elkaar: Duitsers gaan koopoptie niet lichten'

'Van de Beek en Frankfurt weer uit elkaar: Duitsers gaan koopoptie niet lichten'

23 maart - 13:52 Laatste update: 13:56
2

Donny van de Beek en Eintracht Frankfurt nemen na dit seizoen weer afscheid van elkaar. De Nederlander werd in de winter gehuurd van Manchester United, maar heeft weinig indruk kunnen maken. Hierdoor zetten de Duitsers niet in op een langer verblijf, meldt de BILD.

De Duitse krant meldt dat de Nederlander met hoge verwachtingen werd binnengehaald, maar nu niet eens meer plan B is. Van de Beek begon direct in de basis na zijn komst, maar in de weken erna bleek al snel dat de Nederlander tekort schoot. Frankfurt heeft een koopoptie van tien miljoen euro, maar de kans is groot dat die niet gelicht gaat worden.

In totaal speelde Van de Beek in slechts zes Bundesliga-wedstrijden mee en zijn totaal staat op 320 minuten. De Nederlander werd enkele weken na zijn komst niet ingeschreven voor de Conference League en wist nog bij geen enkel doelpunt in Duitsland betrokken te raken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!