Nieuws

Waar en hoe laat wordt Feyenoord - Heracles Almelo in de Eredivisie uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Feyenoord - Heracles Almelo in de Eredivisie uitgezonden?

8 maart - 13:50

Feyenoord en Heracles Almelo sluiten speelronde 25 van de Eredivisie op zondagavond af in De Kuip. Waar en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Feyenoord is de huidige nummer twee van de ranglijst. De Rotterdammers speelden vorige week met 2-2 gelijk op bezoek bij koploper PSV, waardoor het onderlinge gat op tien punten bleef staan en de titelaspiraties uit het hoofd konden worden gezet.

Heracles staat veertiende, wist zijn laatste drie competitiewedstrijden niet te winnen en moet zich in het restant van het seizoen veilig zien te spelen. Het verschil in punten met de degradatiezone is namelijk slechts vijf. Tegen het grote Feyenoord zal het lastig worden om een resultaat te behalen. In Almelo werd het eerder dit seizoen namelijk 0-4.

Live Feyenoord - Heracles Almelo kijken

Feyenoord – Heracles Almelo begint zondag 10 maart om 20.00 uur in De Kuip. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op het open kanaal van ESPN. VoetbalNieuws.nl zal tevens live verslag doen. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!