Nieuws

Waar en hoe laat wordt het FA Cup-duel Aston Villa - Chelsea uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt het FA Cup-duel Aston Villa - Chelsea uitgezonden?

7 februari - 11:47 Laatste update: 11:48

Aston Villa en Chelsea staan woensdagavond tegenover elkaar in de vierde ronde van de FA Cup. Waar en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Aston Villa geldt in het huidige seizoen als één van de grootste verrassingen van de Premier League. De ploeg van trainer Unai Emery staat op een knappe vierde plaats en doet daarom volop mee om kwalificatie voor de Champions League. Chelsea heeft het daarentegen nog steeds niet op de rit. The Blues staan elfde, maar lijken trainer Mauricio Pochettino door financiële regelgeving niet te kunnen ontslaan. Wanneer ze dat willen doen, moeten ze namelijk een forse afkoopsom betalen.

Voor beide ploegen is er dus veel aan gelegen om ook in het wellicht meest befaamde bekertoernooi ter wereld ver te komen. De winnaar mag in de achtste finales thuis spelen tegen Leeds United.

Aston Villa - Chelsea in de FA Cup live kijken

Aston Villa – Chelsea begint om 21.00 uur op Villa Park. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op Ziggo Sport Docu. VoetbalNieuws.nl zal tevens in hoogtepunten verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt in de loop van de avond online.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!