Transfernieuws

Juve-vertrek definitief: De Oude Dame neemt afscheid van Dybala en Morata

Juve-vertrek definitief: De Oude Dame neemt afscheid van Dybala en Morata

30-06-2022 10:36
1

Juventus neemt definitief afscheid van Álvaro Morata en Paulo Dybala. Dat maakt De Oude Dame bekend via Twitter.

Het vetrek van Dybala zat er al een tijdje aan te komen. De Argentijn heeft een aflopend contract bij de Italiaanse grootmacht en beide partijen konden het niet eens worden over een nieuwe verbintenis. Tijdens het laatste officiële duel van Juventus dit seizoen nam de Argentijns international al uitgebreid afscheid van het Juve-publiek.

Waar Dybala zijn carrière zal gaan vervolgen is vooralsnog onbekend. Internazionale wordt vaak genoemd als zijn nieuwe bestemming. Uiteindelijk speelde Dybala 293 duels voor De Oude Dame, waarin hij 115 keer scoorde en 48 assists gaf.

Naast Dybala vertrekt ook Morata bij Juve. De Spaanse aanvaller keerde afgelopen seizoen op huurbasis terug bij zijn oude liefde. Juventus betaalde ongeveer twintig miljoen euro om hem een jaar te huren van Atlético Madrid. Dat huurcontract loopt nu teneinde, waardoor de spits weer terugkeert naar Diego Simeone en consorten. Morata speelde afgelopen seizoen 48 duels voor Juve. Daarin maakte de spits twaalf doelpunten en gaf hij negen assists.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!