Breaking news

'Ajax bereid om linksback uit te lenen, Schotten en Italianen tonen interesse'

'Ajax bereid om linksback uit te lenen, Schotten en Italianen tonen interesse'

24 januari - 17:34
1

Ajax is bereid om Anass Salah-Eddine deze winter nog op huurbasis te laten vertrekken. Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano zojuist. Ondertussen zouden enkele buitenlandse clubs al interesse in hem hebben getoond.

Zo zou de 22-jarige linksback op het lijstje staan van Rangers FC en Torino, maar Romano weet eraan toe te voegen dat er in nog geen enkel geval een akkoord is bereikt. Salah-Eddine werd vorig seizoen door Ajax verhuurd aan FC Twente en keerde afgelopen zomer weer terug in Amsterdam.

Daar speelde de vleugelverdediger onder Maurice Steijn in eerste instantie aardig wat wedstrijden, maar na de komst van Anton Gaaei, Borna Sosa en de opkomst van jeugdtalent Ar'jany Martha verdween hij naar de achtergrond. Daardoor speelt Salah-Eddine zijn wedstrijden momenteel vooral in de Keuken Kampioen Divisie bij Jong Ajax. Zijn contract in de Johan Cruijff Arena loopt nog tot medio 2025.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!