Nieuws

'McTominay mag van Ten Hag niet vertrekken bij Manchester United'

'McTominay mag van Ten Hag niet vertrekken bij Manchester United'

28-06-2022 23:01 Laatste update: 23:50

Scott McTominay mag niet vertrekken bij Manchester United. Erik ten Hag wil de Schot koste wat het kost behouden op Old Trafford, meldt The Times.

De krant weet te melden dat alle biedingen op McTominay geweigerd zullen worden. De middenvelder zal onder de nieuwe manager Ten Hag een belangrijke pion worden in de wederopbouw van United. McTominay heeft zelf ook al aangegeven graag bij The Red Devils te willen blijven. De Schot beschikt nog over een driejarig contract bij United.

Ten Hag heeft momenteel weinig opties op het middenveld. Paul Pogba, Jesse Lingard, Juan Mata en Nemanja Matic zijn allemaal vertrokken bij United. Frenkie de Jong zou de middelste linie moeten versterken, maar het wachten is nog altijd op een akkoord tussen United en FC Barcelona. Naar verluidt zal de oud-Ajacied zo’n tachtig miljoen euro moeten kosten. Verder heeft Ten Hag ook weer de beschikking over Donny van de Beek. Hij keerde terug na een verhuurperiode bij Everton.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!