Transfernieuws

'PSG biedt Lille miljoenen om 'operatie Sanches' succesvol af te ronden'

'PSG biedt Lille miljoenen om 'operatie Sanches' succesvol af te ronden'

28-06-2022 17:09 Laatste update: 17:27

Paris Saint-Germain wordt steeds concreter in de interesse voor Renato Sanches. De Parijse club wil OSC Lille tien miljoen euro bieden om de Portugees uit zijn laatste contractjaar te kopen. 

Dat schrijft Le Parisien. AC Milan werd wekenlang als topkandidaat in verband gebracht met de Portugese middenvelder, en onlangs meldde Juventus zich ook, maar de kans lijkt steeds aannemelijker dat de Franse landskampioen aan de haal gaat met de rappe speler. Sanches speelde in zijn tienerjaren de sterren van de hemel bij Benfica en verdiende daarmee in 2017 een overstap naar Bayern München. 

Het Duitse avontuur verliep echter niet zoals gepland en uiteindelijk kwam Sanches in 2019 bij Lille terecht, waar hij naar behoren presteert. Het afgelopen seizoen was de middenvelder goed voor twee doelpunten en vijf assists in 25 wedstrijden in de Ligue 1. Lille hoort bij dezelfde investeerdersgroep als AC Milan, waardoor de Rossoneri nog steeds de hoofdkandidaat zijn, maar PSG wordt met de week concreter en wil Sanches graag naar de hoofdstad halen. De Portugees wil zelf ook koste wat kost naar PSG vertrekken en laat Milaan en Turijn naast zich, aldus de krant. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!