Nieuws

The Sun: vakantiehuis Verratti beroofd, inbrekers maken meer dan 2,8 miljoen buit

The Sun: vakantiehuis Verratti beroofd, inbrekers maken meer dan 2,8 miljoen buit

28-06-2022 12:58 Laatste update: 13:44
1

De Engelse boulevardkrant The Sun meldt dat er is ingebroken in het vakantiehuis van Marco Verratti in Ibiza. Er zou voor meer dan 2,8 miljoen euro aan cash, sieraden en horloges zijn meegenomen.

'De inbrekers hebben zondagochtend in de vroege uurtjes ingebroken in het pand, dat volgens de lokale pers toebehoort aan voormalig Braziliaans international, terwijl Verratti en zijn gezin weg waren', schrijft The Sun.

De politie is naar verluidt druk bezig met het vinden van de daders. Het wordt momenteel onderzocht door de Guardia Civil. Maandag was er nog niemand van de politie bereikbaar voor commentaar.

Ook Verratti zelf onthield zich tot op heden nog van commentaar. De middenvelder van Paris Saint-Germain publiceerde niks op social media over zijn vakantie in Ibiza. Zijn Franse vrouw Jessica Aidi, model van beroep, postte wél foto's en videobeelden van de Balearen gepost met een ex-Miss France-deelnemer Charlotte Mint.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!