Nieuws

Romero verlengt zijn contract bij PSV tot 2024 en vertrekt meteen op huurbasis

Romero verlengt zijn contract bij PSV tot 2024 en vertrekt meteen op huurbasis

25-06-2022 15:04 Laatste update: 15:08

Maximiliano Romero heeft zijn contract bij PSV verlengd, maar wordt door de Eindhovenaren meteen verhuurd. De Argentijnse spits zal komend seizoen actief zijn in zijn thuisland bij Racing Club.

Romero had nog een contract tot medio 2023 bij PSV. De spits had geen uitzicht op veel speelminuten in Eindhoven en dus leek een verhuurperiode de beste oplossing. De Eindhovenaren hebben met de verlenging van een jaar ervoor gezorgd dat het volgend seizoen nog steeds geld kan ontvangen voor Romero.

De Argentijn kwam vijf seizoenen geleden voor ruim tien miljoen euro over van Vélez Sarsfield, maar wist mede door blessures nooit te imponeren in het PSV-shirt. Uiteindelijk kwam Romero maar tot zeventien officiële wedstrijden voor de Eindhovenaren. Racing Club heeft veel vertrouwen in de spits en wilde hem zelfs voor anderhalf jaar huren. Volgens de regels is dit echter niet toegestaan en dus wordt Romero voor een jaar gehuurd door de Argentijnse club.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!