Nieuws

Excelsior en technisch directeur per direct uit elkaar: 'Een verschil van inzicht'

Excelsior en technisch directeur per direct uit elkaar: 'Een verschil van inzicht'

25-06-2022 14:16 Laatste update: 14:45

Excelsior en technisch directeur Nick Kersten gaan per direct uit elkaar. Dat melden de Rotterdammers zaterdagmiddag.

Kersten was nog geen jaar actief op Woudestein als technisch directeur. "De afgelopen periode zijn we met elkaar in gesprek geweest over rollen, invulling hiervan en daarbij horende verantwoordelijkheden. Nick heeft veel mooie stappen gezet voor Excelsior, maar tegelijkertijd zijn we tegen een verschil van inzicht aangelopen hoe de visie te realiseren", vertelt Excelsior-voorzitter Bob de Lange tegen de clubkanalen.

"Na overleg hebben we gezamenlijk de conclusie getrokken dat het beter is om uit elkaar te gaan. Uiteraard vinden wij dat heel vervelend voor alle betrokkenen. We zijn trots op wat we in onze samenwerking van afgelopen seizoen bereikt hebben, waarbij beide partijen een zeer mooie ontwikkeling gerealiseerd hebben. We zijn Nick hier heel dankbaar voor en wensen hem een mooie verdere ontwikkeling van zijn carrière toe."

Algemeen directeur Daan Bovenberg neemt voorlopig de taken op zich. Er wordt gezocht naar een vervangen voor Kersten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!