Transfernieuws

En dat is aanwinst nummer negen: Sparta slaat wéér toe op de transfermarkt

En dat is aanwinst nummer negen: Sparta slaat wéér toe op de transfermarkt

25-06-2022 13:47 Laatste update: 14:07

Sparta weet van geen ophouden. Koki Saito maakt op huurbasis de overstap naar Het Kasteel en is daarmee de negende aanwinst van de Rotterdammers. De Japanner komt over van het Belgische Lommel SK.

Saito is een twintigjarige aanvaller die het afgelopen seizoen veel minuten maakte in België. In 32 wedstrijden kwam hij tot zes doelpunten. "We hebben Koki nadrukkelijk gevolgd de laatste periode en zijn overtuigd van zijn klasse", reageert technisch directeur Gerard Nijkamp op de komst van de Japanner. "Hij kan op meerdere posities uit de voeten en heeft de kwaliteit om in de Eredivisie belangrijk te zijn. Het is een creatieve speler, heeft diepgang met een goede individuele actie en overzicht, waardoor we hem graag aan onze selectie toevoegen."

Sparta haalde eerder al Charles-Andreas Brym, Mike Eerdhuijzen, Youri Schoonderwaldt, Nick Olij, Joshua Kitolano, Tobias Lauritsen, Omar Rekik en Jason Lokilo naar Het Kasteel en lijken de selectie al vroeg op orde te hebben.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!