Nieuws

Olij blij met Sparta-stap: Of de onderhandelingen frustrerend waren? Ja, zeker

Olij blij met Sparta-stap: "Of de onderhandelingen frustrerend waren? Ja, zeker"

19-06-2022 16:50

Nick Olij is maar wat blij met zijn transfer van NAC Breda naar Sparta Rotterdam. De onderhandelingen tussen de clubs verliepen niet soepel en dat frustreerde de doelman.

Olij maakte er geen geheim van dat hij komend seizoen graag in de Eredivisie actief wilde zijn. Sparta en NAC deden er uiteindelijk meer dan een maand over om tot een akkoord te komen. NAC verlangde rond de zes ton voor Olij, maar het is onbekend of Sparta dit bedrag daadwerkelijk op tafel heeft gelegd. "Ik denk dat NAC er alles uit wilde halen om mij niet te laten gaan: ze wilden de hoofdprijs", aldus Olij bij RTV Rijnmond.

"Sparta heeft er juist alles aan gedaan om mij binnen te halen. Uiteindelijk is het gelukt, gelukkig", vervolgt de keeper. "Of de onderhandelingen frustrerend waren? Ja, zeker. Maar ik denk niet dat het nu netjes is om alles via een interview naar buiten te gooien. Het was pittig, maar het is gelukt en daar draait het allemaal om."

De doelman van het jaar van de Keuken Kampioen Divisie tekende een contract tot medio 2026 op Het Kasteel.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!