Nieuws

Nog altijd geen duidelijkheid van Sparta voor bijna transfervrije Beugelsdijk

Nog altijd geen duidelijkheid van Sparta voor bijna transfervrije Beugelsdijk

15-06-2022 17:20 Laatste update: 17:40
1

Het is nog altijd niet zeker waar Tom Beugelsdijk komend seizoen actief zal zijn. De verdediger ziet zijn contract aflopen bij Sparta Rotterdam en weet nog niet of hij kan verlengen bij de Rotterdammers.

Beugelsdijk verruilde twee seizoenen geleden ADO Den Haag voor Sparta. Op Het Kasteel speelde hij sindsdien 58 officiële wedstrijden, maar was in het afgelopen seizoen geen vaste basisspeler. Sparta heeft aangegeven dat het kijkt naar andere kandidaten, maar wil binnenkort alsnog in gesprek met Beugelsdijk, meldt Voetbal International.

Aaron Meijers en Bart Vriends beschikten ook over een aflopend contract op Spangen, maar hebben inmiddels allebei hun handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis. Ook aanvoerder Adil Auassar blijft langer binnenboord. De routinier zag de optie in zijn contract gelicht worden door Sparta. Tweede doelman Benjamin van Leer vertrekt net als Michaël Heylen, Adrián Dalmau en Lennart Thy transfervrij bij Sparta.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!