Nieuws

Brobbey maakte Ajax-wens kenbaar aan Leipzig: 'Maar kan niet voor niets terug'

Brobbey maakte Ajax-wens kenbaar aan Leipzig: 'Maar kan niet voor niets terug'

7 juni - 08:45
0

Brian Brobbey maakt er ook tegenover RB Leipzig geen geheim van dat hij komend seizoen graag bij Ajax speelt. De Amsterdammers doen er alles aan om komend seizoen over de spits te kunnen beschikken.

Leipzig verlangt naar verluidt zo’n vijftien miljoen euro voor de jeugdexponent van Ajax die vorige zomer nog transfervrij werd overgenomen van de Amsterdammers. Brobbey heeft de Duitsers laten weten graag bij de kampioen van Nederland te blijven. "Dat begrepen ze. Ze zeiden dat ze daarvoor openstonden, maar dat ik eerst met Ajax moest praten en niet voor niets terug kan", laat Brobbey optekenen door het Algemeen Dagblad.

Brobbey weet niet hoe het er nu voor staat met de onderhandelingen. "Ik denk dat ze bezig zijn, maar verder hoor ik niks. Het liefst meld ik me in de voorbereiding meteen bij Ajax. Ik weet alleen niet of het lukt, maar ik hoop en ik denk van wel."

Inmiddels heeft de spits ook met kersverse Ajax-trainer Aflred Schreuder gesproken. "Hij heeft me gebeld om te laten weten dat hij me er erg graag bij houdt. Ik weet dat iedereen positief over hem praat. Van Dusan Tadic en Daley Blind hoorde ik goede verhalen. Hij was natuurlijk de assistent van Erik ten Hag in 2019. In die tijd heb ik nog een paar keer onder hem getraind. Hopelijk kan Ajax de lijn doortrekken onder hem. Ik hoop dat ik daarbij ben, want ik wil heel graag in de Champions League mooie dingen laten zien."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Ook te beluisteren op Spotify

Plaats een reactie