Nieuws

De Jong kijkt uit naar nieuwe wind bij PSV: 'Als ik dat zie, krijg ik er zin in'

De Jong kijkt uit naar nieuwe wind bij PSV: 'Als ik dat zie, krijg ik er zin in'

25-05-2022 16:14

John de Jong kijkt uit naar het nieuwe seizoen van PSV. Met het vertrek van Roger Schmidt en Toon Gerbrands zijn er een hoop veranderingen op komst, maar de technisch directeur van PSV heeft veel vertrouwen in opvolgers Ruud van Nistelrooy en Marcel Brands. 

Dat liet De Jong weten tegenover PSV TV. De technisch directeur is benieuwd naar de invulling van Van Nistelrooy. "Daar kijk ik vol vertrouwen naar", zegt De Jong. "Hij is natuurlijk al heel lang bij de club en ontwikkelt zich al een jaar of negen. Ik heb van dichtbij kunnen meemaken hoe goed hij zich ontwikkelt als coach."

"Als je ziet hoe zijn team speelt, de speelwijze die hij hanteert, hoe hij coacht en met zijn spelers omgaat, dan krijg ik heel veel zin om aan het nieuwe seizoen te beginnen", vervolgt De Jong. Naast Van Nistelrooy komt ook Brands volgend seizoen terecht bij het eerste elftal van PSV, als algemeen directeur. "Met Toon heb ik heel fijn samengewerkt, maar ook acht jaar lang goed gewerkt met Marcel. We weten wat we aan elkaar hebben, dus dat is wel makkelijker instappen. Ik denk dat hij met zijn kennis en netwerk veel kan toevoegen aan de club", besluit de technisch directeur. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!