Nieuws

'Lewandowski is zelf al akkoord met FC Barcelona over een driejarig contract'

'Lewandowski is zelf al akkoord met FC Barcelona over een driejarig contract'

15-05-2022 10:18 Laatste update: 10:22

Robert Lewandowski lijkt de overstap naar FC Barcelona te maken, meldt Sport1. De Poolse spits bracht eerder al naar buiten dat hij niet zal verlengen bij Bayern München.

"Ik teken geen nieuw contract. Het is heel goed mogelijk dat dit mijn laatste wedstrijd voor Bayern was", zei Lewandowski na het duel met VfL Wolfsburg. Volgens Sport1 zet kamp-Lewandowski druk op Bayern, in de hoop op een zomers vertrek. De spits heeft namelijk zijn vertrekwens duidelijk gemaakt, maar ligt echter nog vast tot 2023. Lewandowski zou zelf al akkoord zijn met Barça over een driejarig contract.

Xavi zou de komst van Lewandowski toejuichen. Het feit dat de Pool al 33 is, maakt de trainer niets uit. "Ik heb Dani Alves ook aangetrokken op zjin 38ste. Leeftijd is niet belangrijk, het gaat om prestaties. Spelers zorgen tegenwoordig zo goed voor zichzelf, ze worden elk jaar professioneler. Ibrahimovic, Modric, Dani Alves, ze presteren allemaal op hoog niveau bij grote clubs. Cristiano en Messi ook. Leeftijd is niet belangrijk. Het belangrijkste is of een speler ons beter maakt."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!