Nieuws

Van Dijk droomt van quadruple bij Liverpool: 'Het is bijna onmogelijk'

Van Dijk droomt van quadruple bij Liverpool: 'Het is bijna onmogelijk'

18-04-2022 12:20 Laatste update: 12:25

Virgil van Dijk hoopt dit seizoen vier prijzen te pakken met Liverpool. De captain van Oranje weet dat dit bijna een onmogelijke opgave is.

Liverpool wist dit seizoen al beslag te leggen op de League Cup en is nog in de race voor de FA Cup, Premier League en de Champions League. Voor de beker neemt het elftal van Jürgen Klopp het in de finale op tegen Cheslea, in de eigen competitie staat het tweede met een achterstand van één punt op koploper Manchester City en in de halve finale van het miljardenbal wacht het tweeluik met stuntploeg Villarreal.

"Niemand in Engeland heeft ooit de quadruple gewonnen en daar is een reden voor: het is bijna onmogelijk om voor elkaar te krijgen", vertelt Van Dijk tegenover BBC. "Alle speculaties over de quadruple en treble zijn iets van de buitenwereld. Het kan ons extra druk opleveren. Het is iets waar iedereen van droomt, elke competitie waarin je speelt winnen. We gaan zien wat de toekomst brengt. Alles is mogelijk, maar dat geldt ook voor andere teams."

  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!