Nieuws

PSV verhoogt prijs seizoenkaart niet ondanks inflatie: 'Hebben al veel gevraagd'

PSV verhoogt prijs seizoenkaart niet ondanks inflatie: 'Hebben al veel gevraagd'

05-04-2022 21:23

PSV heeft besloten de prijs van de seizoenkaarten voor volgend seizoen onveranderd te laten, ondanks de torenhoge inflatie die momenteel de euro parten speelt. Commercieel directeur Frans Janssen wil daarmee de supporters tegemoetkomen waar de afgelopen twee jaar veel van werd gevraagd vanwege de coronapandemie. 

In gesprek met het Eindhovens Dagblad laat Janssen weten in ieder geval volgend seizoen de seizoenkaartprijs onveranderd te laten. "Het voetbal komt uit een moeilijke periode", stelt Janssen. "We hebben de afgelopen twee jaar al veel gevraagd van onze seizoenkaarthouders, die veel wedstrijden niet konden bijwonen. Natuurlijk zien ook wij dat de kosten toenemen en dat de inflatie enorm is gestegen, maar we vinden het belangrijker om dit signaal af te geven dan weer iets duurder te maken."

"We gaan dit keer tegen de stroom in", besluit Janssen. Vanwege de coronapandemie moesten supporters de afgelopen twee jaar veel wedstrijden aan zich voorbij laten gaan. Vorig seizoen konden supporters compensatie aanvragen voor dit gemis en dit is dit seizoen weer een mogelijkheid. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!