Nieuws

Fraser over commotie rondom Spartanen: 'We rijden allemaal wel eens te hard'

Fraser over commotie rondom Spartanen: 'We rijden allemaal wel eens te hard'

03-04-2022 20:25 Laatste update: 20:32

Henk Fraser heeft na de wedstrijd tegen sc Heerenveen (1-1) gereageerd op het nieuws dat Aaron Meijers en Tom Beugelsdijk aandelen van een illegale goksite gekocht hebben.

De Sparta-trainer liet Beugelsdijk invallen in het duel met de Friezen. "Of ik overwogen heb om ze niet op het wedstrijdformulier te zetten? Nee, eigenlijk niet", vertelt Fraser aan de NOS. "Ik snap best dat er een aantal mensen zijn die dit willen en verwachten van mij en de club, maar ik heb dat niet. Nu is dat niet met elkaar te vergelijken, maar ik denk dat we allemaal wel eens te hard rijden. Nou, dan word je gepakt door de politie, krijg je een bekeuring en dat is het."

Fraser heeft ook geen interesse in meningen van anderen over deze situatie. "Het zijn zaken die niets te maken hebben met Sparta. Ik respecteer de mening van andere mensen, ik heb mijn mening en daar mogen ze op schieten. Maar ik doe er eerlijk gezegd niet zo heel veel mee."  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!