Nieuws

NAC-trainer had positief gesprek met City Group: Die ambities hadden zij ook

NAC-trainer had positief gesprek met City Group: "Die ambities hadden zij ook"

31-03-2022 22:01

NAC-trainer Edwin de Graaf staat in tegenstelling tot de fans positief tegenover de City Football Group (CFG). De coach begrijpt de weerstand van de supporters, maar heeft een positief gesprek achter de rug met de potentiële eigenaren.

"Ze zijn erg ambitieus en willen met NAC naar de Eredivisie", aldus De Graaf tegenover Omroep Brabant. Ze vroegen ook naar mijn ambities en hoe ik dit in wilde vullen. Dat heb ik ze verteld. Voetbalinhoudelijk had ik er een goed gevoel over. Over andere inhoudelijke zaken weet ik te weinig. Ik heb op sommige zaken ook geen invloed, dus dan kan ik mij er ook niet druk om maken."

 De NAC-coach begrijpt wel dat de fans van de Bredanaars huiverig zijn. "Ik kan mij heel goed voorstellen dat er veel vragen zijn bij deze overname. Dat supporters daar onzeker over zijn is dan logisch."

De Graaf sprak met de CFG ook over het weinig succesvolle huidige seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. "Ik heb aangegeven dat ik niet zit te wachten op nog zo'n jaar. We willen allemaal dat NAC meedoet om het kampioenschap. Die ambities hadden zij ook."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!