Nieuws

'Toch wat onrust in kleedkamer van Ajax, PSV is naar topvorm aan het toegroeien'

'Toch wat onrust in kleedkamer van Ajax, PSV is naar topvorm aan het toegroeien'

27-03-2022 13:07

Aad de Mos denkt dat er te veel onrust heerst in de kleedkamer van Ajax om de landstitel te grijpen. De Amsterdammers staan twee punten voor op concurrent PSV, dat in goede doen is, zegt de oud-trainer en analist. 

In Goedemorgen Oranje schijnt De Mos zijn licht op de situaties bij PSV en Ajax. De Telegraaf wist eerder deze week te melden dat Ruud van Nistelrooy zijn "jawoord" heeft gegeven om trainer Roger Schmidt volgende zomer op te volgen.

De Mos twijfelt of Van Nistelrooy klaar is om de taken van de Duitser over te nemen. "Ik kan me niet voorstellen dat je na twee weken er ineens wel klaar voor bent", begint De Mos. "Ik zou consequent gezegd hebben: zoek voor mij een ander. Het gevaar zit er ook nog in dat PSV kampioen wordt en dan begin je met een erfenis."

De oud-trainer denkt namelijk dat PSV een goede kans maakt op de titel. "Ik denk dat PSV kampioen wordt", denkt De Mos. "Denk toch dat er wat onrust is in de kleedkamer bij Ajax, spelers willen vertrekken en de trainer staat iedere dag in de krant. PSV is naar een topvorm aan het toegroeien en heeft een vaste basis gevonden. Ik denk dat PSV aan het langste eind gaat trekken", besluit De Mos. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!