Nieuws

Schade Beugelsdijk valt mee, Fraser dolt: 'Gezegd dat we met 2-1 van Ajax wonnen'

Schade Beugelsdijk valt mee, Fraser dolt: 'Gezegd dat we met 2-1 van Ajax wonnen'

12-03-2022 21:27 Laatste update: 21:28

Sparta Rotterdam heeft zich eigenhandig van de laatste plaats gevoetbald, maar zag in het gewonnen duel met Go Ahead Eagles (1-0) wel hoe Tom Beugelsdijk uitviel na een nare val en bewusteloos raakte. Na afloop bleek de schade minder erg dan gedacht en kon trainer Henk Fraser zijn verdediger een beetje dollen. 

Na afloop van het duel laat Fraser aan RTV Rijnmond weten dat hij Beugelsdijk al heeft gesproken. "Ik hoorde al heel snel bij het wegdragen dat het vooral was dat hij weg was (bewusteloos, red.). Er kunnen nog veel ergere dingen gebeuren, dus wat dat betreft waren we al enigszins blij", zegt de trainer.

De blessure van Beugelsdijk bleek uiteindelijk mee te vallen. "Ik heb net contact met hem gehad via FaceTime. Ik heb gezegd dat we met 2-1 hadden gewonnen van Ajax, dus hij was superblij", zegt een glimlachende Fraser. 

Bart Vriends verving de geblesseerde Beugelsdijk in het begin van het duel en kan ook opgelucht ademhalen. "Wij kunnen hem nu alles wijsmaken. Wij hebben ook een liedje voor hem gezongen als collectief in de kleedkamer. Dat heeft hij verdiend."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!