Nieuws

Feyenoord en Arnesen blijven praten: 'Geen reden om me zorgen te maken'

Feyenoord en Arnesen blijven praten: 'Geen reden om me zorgen te maken'

04-03-2022 14:46

Arne Slot maakt zich geen zorgen over een mogelijk vertrek van technisch-directeur Frank Arnesen. Volgens de trainer is het een kwestie van tijd voordat de Deen en Feyenoord hun handtekening zetten onder een nieuw contract.

Arnesen en de huidige nummer drie van de Eredivisie zijn al een tijdje in gesprek, maar tot een akkoord kwam het nog niet. Slot laat vrijdagmiddag op de persconferentie in aanloop naar het duel met FC Groningen van zaterdagavond weten dat hij niet twijfelt over een langer verblijf van Arnesen. "Ik heb alle aanleiding om te denken dat Frank zijn contract als technisch directeur bij Feyenoord gaat verlengen", aldus de tacticus. "Hij is al veel bezig met volgend seizoen."

Op Twitter meldde het doorgaans goed ingevoerde 1908.nl al dat de gesprekken begin volgende week weer worden opgepakt. Er is nog geen witte rook, maar het is mogelijk dat er voor Partizan Belgrado-uit een akkoord komt. Feyenoord speelt zaterdagavond tegen nummer tien FC Groningen en treft de Serviërs vervolgens op donderdagavond in de Conference League.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s