Breaking news

Tannane verbannen naar Vitesse Onder 21: 'Vanwege dezelfde redenen als eerder'

Tannane verbannen naar Vitesse Onder 21: 'Vanwege dezelfde redenen als eerder'

11-10-2021 14:09

Oussama Tannane maakt voorlopig deel uit van de selectie van Vitesse Onder 21. De Arnhemmers zijn nog niet tot een vergelijk gekomen met de aanvallende middenvelder en dus sluit hij niet aan bij de groep van trainer Thomas Letsch.

Voor de interlandperiode werd Tannane door Vitesse buiten de wedstrijdselectie gelaten voor de duels met Stade Rennais en Feyenoord. Letsch zei destijds dat de focus van de Marokkaan moest verbeteren, aangezien die te veel beïnvloed zou worden door diens veranderde rol binnen het team.

Daar is nog geen verandering in gekomen en dus meent de club opnieuw een knoop door te moeten hakken. “Vanwege dezelfde redenen als eerder gaat Oussama voor onbepaalde tijd meetrainen met de selectie van Vitesse Onder 21”, zegt technisch directeur Johannes Spors op de clubsite. “Dat is de uitkomst van diverse gesprekken, waarin we het uitgebreid hebben gehad over de ontwikkelingen in de afgelopen periode.”

De Gelderlander schrijft dat de gesprekken tussen Vitesse en Tannane over contractontbinding spaak liepen en dat de spelmaker in de winterstop de gelegenheid zal krijgen om al dan niet transfervrij uit Arnhem te vertrekken. De kans dat Letsch hem nog gaat gebruiken is ‘verwaarloosbaar’.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!