Breaking news

'Here we go: Amrabat heeft PL-transfer te pakken en gaat onder Ten Hag spelen'

'Here we go: Amrabat heeft PL-transfer te pakken en gaat onder Ten Hag spelen'

01-09-2023 14:30 Laatste update: 14:37

Sofyan Amrabat speelt komend seizoen voor Manchester United, aldus de befaamde 'here we go' aankondiging van Fabrizio Romano. De Marokkaanse middenvelder wordt voor één seizoen gehuurd met een optie tot koop.

Tot op de laatste dag was het zeer spannend rondom de toekomst van Amrabat. Lang werd de middenvelder gelinkt aan een overstap naar Liverpool óf Manchester United, maar donderdag mengde ook Fulham zich ineens in de race. Het zijn toch The Mancunians geworden die aan het langste eind trekken.

Volgens Gianluca Di Marzio zijn ook de transferdetails rondom de overgang van Amrabat bekend. Manchester United betaalt tien miljoen euro aan huur, waar een optie tot koop van twintig miljoen euro plus vijf miljoen euro aan bonussen aan toe is gevoegd.

De transfer is nog niet officieel door beide partijen bevestigd, maar dat gaat naar verwachting niet lang meer duren. Ook Sergio Reguilon moet nog naar Old Trafford komen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!