Breaking news

'Pedersen staat voor een vertrek bij Feyenoord, dat miljoenen verlangt van Torino'

'Pedersen staat voor een vertrek bij Feyenoord, dat miljoenen verlangt van Torino'

12-08-2023 09:13 Laatste update: 09:16
2

Marcus Pedersen staat voor een vertrek bij Feyenoord, zo meldt het Algemeen Dagblad zaterdagochtend. De Rotterdammers hebben de onderhandelingen met Torino FC weer opgepakt.

De interesse van Torino in Pedersen is niet nieuw. Aan het begin van de window voerden beide clubs al de nodige gesprekken, maar sprak de rechtsback duidelijk uit dat hij een voorkeur heeft om met Feyenoord de Champions League in te gaan. Het perspectief van de Noor is door de komst van Bart Nieuwkoop inmiddels wat troebeler geworden en dus zien de Italianen een opening om alsnog toe te slaan.

Volgens de krant heeft Torino zeven miljoen euro over voor Pedersen, die nog tot de zomer van 2026 vast ligt in De Kuip. Dat is exact de transferwaarde die de rechtsback volgens Transfermarkt waard is. In 2021 betaalden de Rotterdammers nog twee miljoen euro voor Pedersen aan Molde FK.

Arne Slot hintte vrijdag op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd tegen Fortuna Sittard al op de ruime bezetting aan rechtsbacks. “Nu zitten we wel erg ruim in de opties voor de positie van rechtsback. Misschien dat er nog iets gaat gebeuren op dat vlak”, klonk het.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!