Transfernieuws

'Gewilde Schuurs heeft er een optie bij: Premier League-club aast op oud-Ajacied'

'Gewilde Schuurs heeft er een optie bij: Premier League-club aast op oud-Ajacied'

06-07-2023 17:22

Perr Schuurs lijkt zich op te kunnen maken voor een droomtransfer deze zomer. De verdediger genoot al de nodige interesse en met West Ham United heeft hij er volgens de doorgaans goed ingevoerde Gianluca Di Marzio een optie bij. 

Naast Crystal Palace, SSC Napoli en Liverpool toont nu ook West Ham interesse in Schuurs. Op dit moment heeft West Ham nog geen bod uitgebracht op de verdediger, maar Schuurs staat wel hoog op hun lijst. Naar verluidt zal de winnaar van de Conference League dit weekend contact opnemen met Torino. Uit deze gesprekken moet blijken of het haalbaar is om Schuurs binnen te halen en hoe de Nederlander zelf denkt over een mogelijke overstap naar Londen.

Volgens verschillende media hebben Napoli en Liverpool al wel een openingsbod gedaan op Schuurs. De kampioen van de Serie A bood 25 miljoen euro, terwijl Liverpool bereid was om vijf miljoen euro meer te betalen voor de rechtsbenige verdediger. Beide aanbiedingen werden echter door Torino van tafel geveegd. Naar verluidt vraagt de club uit Turijn veertig miljoen euro voor Schuurs.

Schuurs kende een uitstekend debuutseizoen in de Serie A. Hij speelde dertig wedstrijden en eindigde met Torino op de tiende plaats in de competitie.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!